Tyler zittend op een bank, glimlachend naar de camera en met een laptop met meerdere stickers erop op hun schoot.

Hallo! Ik ben Tyler.

Communicator, idealist, afschuwelijke kok. Je kunt mij op talloze manieren beschrijven, maar dit is hoe ik het doe.

Hallo! Ik ben Tyler, een uitgesproken twintiger met meer ambities dan waarschijnlijk goed voor hen is. Mijn voornaamwoorden zijn hij/zij/hen. Dat betekent dat je alle drie die woorden mag gebruiken om naar me te verwijzen, dus kies welke je leuk vindt 🙂

In een paar woorden zou ik zou mezelf omschrijven als eigenzinnig en idealistisch (hoeven we dat bij een sollicitatie gelijk ook niet meer te doen). Bij mijn werk probeer ik altijd out-of-the-box te denken, zodat ik iets kan neerzetten dat niet alleen sterk, maar ook uniek is. Ik denk niet graag in de grenzen van wat direct kan, maar in de waarde van waar we naartoe moeten. Je weet ten slotte nooit of iets onmogelijk is totdat je het hebt geprobeerd.

Mijn doel met alles wat ik doe is om de wereld een beetje beter te maken. Soms betekent dat inzet voor grootschalige projecten en organisaties die ingaan op grote problemen, en soms betekent dat simpelweg een steuntje in de rug bieden aan iemand die dat nodig heeft. Vanuit deze gedachte zet ik mij ook actief in voor onderwerpen als de klimaatcrisis, het tegengaan van discriminatie, mensenrechten en meer.

Ik houd me graag bezig met verschillende vormen van media. Zo schrijf ik onder andere opiniestukken en andere teksten, en vind ik videoproductie ook enorm interessant. Ik gebruik deze interesses graag om nieuwe visies en ideeën met andere mensen te delen. Andermans ideeën horen en ideeën met elkaar bespreken is dé manier om tot nieuwe, nog betere inzichten te komen. Daarom probeer ik ook altijd te leren van de krachten en ideeën van anderen.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met persoonlijke creatieve projecten en vrijwilligerswerk, onder andere bij scouting. Verder houd ik van videogames, zingen, dieren, lezen, in kringloopwinkels zoeken naar verborgen schatten en meer. Ik vind enorm veel verschillende dingen leuk, en ben daardoor vaak met minstens twee dingen tegelijk bezig. Dat klinkt misschien wat onhandig, maar daardoor krijg ik wel vaak ideeën die ik weer bij andere projecten toe kan passen. Zo blijft alles fris.

Dit zijn natuurlijk mooie woorden allemaal, maar ik denk dat je iemand pas écht kan leren kennen als je persoonlijk met hen praat. Lees je dit nou en denk je ‘Goh, ik zou best wel eens met hen willen praten?’. Ga je gang! Ik ontmoet graag nieuwe mensen, dus voel je vrij om contact op te nemen. Zij het om professionele redenen, of gewoon om over onzin te kletsen, mijn inbox staat open 🙂

Ontdek meer over mij

Gespot!

Als je graag bezig bent met allerlei dingen, dan duik je ook op allerlei plekken op. Zo ben ik meerdere keren bij bijeenkomsten en politieke activiteiten gezien, heb ik aan meerdere acties bijgedragen, en ben ik een aantal keer in de media opgedoken. Dat laatste ontdek ik meestal als ik opeens van zeven mensen tegelijk een berichtje krijg met de tekst "Hey, ik zag jou net op TV!".

Dit is een verzameling van een aantal benoemenswaardige acties en bijdragen.

In de media

NOS Journaal. Inspraak op het partijcongres van de Partij voor de Dieren. 26 januari 2020

Een screenshot van de website van NPO Radio 1. Bovenaan staat de titel van het programma 'Wat het daglicht niet verdragen kan', met daaronder de tekst 'Tegenstander Tyler over het ceta-verdrag: "Ik zie heel veel kwalijke gevolgen".

Wat het daglicht niet verdragen kan (NPO Radio 1). In gesprek over het handelsverdrag CETA. 23 februari 2020.


Acties

Promotionele afbeelding van een zwaan met de tekst "Red de zwanen. Stop de jacht!", met daaromheen de logo's van elf verschillende organisaties.

Bezwaarschrift tegen jacht op zwanen in Friesland van PINK! Noord-Nederland en 10 andere organisaties. Vanuit PINK! Noord-Nederland was ik de initiatiefnemer, schrijver en coördinator van dit bezwaar.

Evenementen en acties

Ongeveer tien mensen zitten zichtbaar beeld in een zaal te kijken naar een podium, waarop Tyler samen met zeven andere vertegenwoordigers van andere politieke partijen in debat is.

#Thistimeimvoting, evenement in het Groninger Forum. In debat voor de Europese Verkiezingen namens de Partij voor de Dieren. 22 mei 2019.

Tyler houdt een microfoon vast en spreekt hierin tegen een publiek, met drie vertegenwoordigers van andere pjo's die naast hen staan.

PJO debat op NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden, georganiseerd door Studiegenootschap Trias Politica. In debat namens PINK!. Medio 2019.

Tyler Rozema. Vind me ook op LinkedIn.

Ik gebruik met trots géén tracking cookies op deze website, omdat onze privacy een belangrijk goed is dat online meer gerespecteerd moet worden.

How to start your own site - Find out